Elérhetőségek

A kormány kijárási korlátozást vezet be

A kormány március 28-tól kijárási korlátozást vezet be Magyarország egész területére. Lakóhelyünket két héten keresztül csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatjuk el - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

A kijárási korlátozásról szóló rendelet

 

* * * * *

 

 

Plakátok üzletek számára

Plakát üzletek számára

Plakát Dohányboltok számára

Plakát kislégterű üzletek számára

Plakát nagylégterű üzletek számára

 

Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Helyi Operatív Bizottság 2020. március 24-i döntése alapján a koronavírus által okozott veszélyhelyzetre tekintettel a Kisújszállási Polgármesteri Hivatalban bevezetésre került az egyablakos ügyintézési rendszer. 2020. március 26-tól az ügyintézők ügyeleti rendszerben dolgoznak. Az ügyintézési határidő annyival meghosszabbodik, amíg az illetékes ügyintézőhöz kerül a kérelem, irat.

Továbbra is kérjük Önöket, hogy ügyeiket elsődlegesen elektronikus úton (ügyfélkapu, e-papír, OHP önkormányzati portál) intézzék.

Személyes ügyintézés kizárólag halaszthatatlan, rendkívüli esetben lehetséges. Ilyen ügykörbe tartozó feladat a következő: anyakönyvi ügyek. (apai elismerő nyilatkozat felvétele, továbbá a haláleset anyakönyvezése)

Az ügyintézővel előzetesen telefonon egyeztessenek az ügyintézés módjáról és lehetséges időpontjáról.

Jelenleg jegyzői utasítás alapján a házasságkötések alkalmával maximum 10 vendég érkezhet a párral a hivatalos helyiségbe. Névadó nem tartható.

Az ezt követően tervezett házasságkötések időpontjával kapcsolatban kérjük a párokat, hogy a veszélyhelyzet elmúltát követő időszakot részesítsék előnyben, hogy szeretteikkel méltóképpen meg tudják ünnepelni ezt a jeles napot.

 

A Kisújszállási Polgármesteri Hivatal elérhetőségei:
Központi telefonszám: 59/520-222
Központi e-mail cím: kisujph@kisujszallas.hu

További elérhetőségek

 

Mindehhez tisztelettel kérem megértésüket és türelmüket.
Jó egészséget kívánva üdvözlettel és tisztelettel:
Dr. Pénzes Tímea jegyző

 

* * * * *

 

FELHÍVÁS

AZ IDŐS ÁLLAMPOLGÁROKHOZ

MARADJANAK OTTHON!

A koronavírus nagyon gyorsan terjed,
és tudjuk, hogy az idősekre a legveszélyesebb.

 

Ezért arra kérjük idősebb honfitársainkat, hogy maradjanak otthon,
és mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy ne kelljen kimenniük az utcára,
és ne kelljen elhagyniuk a lakásukat.

 

Ellátásukról az önkormányzatok kötelesek gondoskodni,
ezért szükség esetén forduljanak a helyi önkormányzathoz!

 

Ez a vírus mindannyiunk életére nagy hatással van,
de ha betartjuk a fő szabályokat, elkerülhetjük a nagyobb bajt.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Bővebb információk: koronavirus.gov.hu

 

* * * * *

 

A Kisújszállási Helyi Operatív Bizottság a 2020. március 20-ai ülésén
a következő döntéseket hozta

A Kormány és az Operatív Törzs iránymutatásának megfelelően, a koronavírus-fertőzés terjedését megelőző intézkedésekkel összhangban a Városi Bölcsőde határozatlan időre szünetelteti a gyermekek fogadását. Az óvodák esetében a Baptista Szeretetszolgálat Kisújszállási óvodájában, március 23. hétfőtől egy óvodai telephelyen lesz ügyelet, a Pitypang Óvoda telephelyén.

 

* * * * *

 

A belgyógyászat és a fizioterápia telefonos ügyeletet biztosít az alábbi időszakokban

A telefonos ügyelet hétköznaponként 8.00-12.00 óra között lesz elérhető a gyógyászaton, Hodosi Judit várja a hívásokat gyógyszerfelírással kapcsolatban. A betegek részére tanácsadás és a háziorvos által nem rendelhető gyógyszerek (pl: csontritkulás) elektronikus felírása történik.

Beteget személyesen nem fogadnak!

 

A belgyógyászat és fizioterápia elérhetősége:

Telefonszám: +36-59/88-77-12
E-mail: gyogyaszat@kumania.hu

 

* * * * *

 

A Kisújszállási Helyi Operatív Bizottság a 2020. március 19-ei ülésén
a következő döntéseket hozta


A piacról

A Kormány és az Operatív Törzs iránymutatásának megfelelően, a koronavírus-fertőzés terjedését megelőző intézkedésekkel összhangban, 2020. március 21-től (szombattól) a kisújszállási piacon csak élelmiszerkereskedők, valamint élelmiszercsomagoló-anyagokat árusítók, valamint növény és kishaszonállat  kereskededők árusíthatnak. Az élelmiszerkereskedőknek nyilatkozatot kell kitölteniük arról, hogy a fokozott óvintézkedéseket betartják.

Az árusítók csak ezen (az alábbi) nyilatkozat megléte esetén árusíthatnak.

 

A helyi buszközlekedésről

A helyi buszközlekedés iskolaszüneti menetrend szerint történik március 23-tól (hétfőtől). A szükséges fertőtlenítés és eljárási szabályok betartása mellett a felszállás a hátsó ajtón történik, a járművezető védelme érdekében. Erről tájékoztató táblákat helyezünk ki a buszokra és a buszmegállókra.

 

* * * * *

 

Változás a háziorvosi ellátás és a szakrendelések rendjében

Az Országos Tisztifőorvos kérésére a Helyi Operatív Bizottság egyeztetett a háziorvosokkal és szakrendelésekkel az őket érintő kockázatokról és az ágazati miniszteri intézkedési előírások végrehajtásáról.

Az egyeztetés alapján dr. Gyergyói László és dr. Bozó Erzsébet távkonzultáció (dr. Gyergyói László telefonon, e-mailben; dr. Bozó Erzsébet telefonon) útján áll a betegek rendelkezésére. Telefonon tudnak velük a betegeik egyeztetni:

- a tüneteiket elmondva tanácsot kérhetnek,
- kérhetik az állandóan szedett gyógyszerek kiírását, vagy
- a telefonos egyeztetés alapján szükséges gyógyszereket,
- sürgős szükség esetén (életveszély, vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) beutalót kérhetnek.

Azon betegek, akiknek a távkonzultáció alapján a személyes vizsgálata szükséges azt az alábbi háziorvosoknál a személyes vizsgálatot ellátó háziorvos rendelési idejében vehetik igénybe, oda bejelentkezve.

A rendelési időket, bejelentkezéshez szükséges telefonszámokat a www.kisujszallas.hu honlapon, bal szélen az Egészségügy menüpontban érhetik el.

Dr. Gyergyói László betegeinek a személyes vizsgálatát dr. Kórizs Tamás végzi.

Dr. Bozó Erzsébet 10 év feletti betegeinek személyes vizsgálatát dr. Rab Zsuzsanna végzi.

Dr. Bozó Erzsébet 10 év alatti betegeinek személyes vizsgálatát keddi napokon dr. Búzás Csaba, hétfői, szerdai, csütörtöki, pénteki napokon dr. Kovács Géza végzi.

 

Kérjük, hogy a Kisújszállás, Nyár u. 7. szám alatti gyermekorvosi rendelőt személyesen senki se keresse fel!
Az intézkedésekre azért van szükség, hogy a betegek folyamatos ellátását biztosítani tudjuk.
Előbb telefonáljon, mielőtt személyesen orvoshoz fordulna!

 

Változás a szakrendelések rendjében

Kisújszálláson az alábbi szakrendelések kizárólag sürgős szükség (életveszély, vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) esetén vehetőek igénybe, előzetes bejelentkezés alapján:

- dr. Kórizs Tamás nőgyógyászati szakrendelése

Kisújszálláson az alábbi szakrendelés kizárólag 3 napnál nem régebbi beutalóval vehető igénybe úgy, hogy a váróban egyszerre 3-4 főnél több nem tartózkodhat:

- Prolabor Kft. laboratóriumi ellátása

A laborba háziorvosok beutalót kizárólag sürgős szükség esetén adnak.

Az alábbi kisújszállási szakrendelések működését ideiglenesen felfüggesztették:

- fizioterápia,

- ortopédia,

- ultrahang diagnosztika,

- fürdőgyógyászati ellátások,

- belgyógyászat,

- szemészet.

 

* * * * *

A Kisújszállási Helyi Operatív Bizottság a 2020. március 17-i ülésén
a következő döntéseket hozta:

Játszóterek

A koronavírus terjedését megelőző intézkedésekkel összhangban, a Kisújszállási Helyi Operatív Bizottság döntése alapján a játszóterek nyitvatartása átmenetileg szünetel. Erre a játszóterek bejáratainál tájékoztató táblákkal is felhívjuk a gyermekek és a szülők figyelmét. Kérjük a felhívás betartását, ennek hiányában a felelősség a meggondolatlan használókat terheli.

 

Nyilvános WC

A koronavírus terjedésének megelőzése céljából a nyilvános WC-ket bezárjuk.

 

Piac

A piac ügyében a bizottság javasolja, hogy az árusítók tegyék meg arra vonatkozó nyilatkozataikat, hogy az élelmiszer-árusítás hatályos szabályait betartják és betartatják. Ennek során a bizottság utasítja a piacfelügyelőt és a közterület-felügyelőket a közreműködésre. A Helyi Operatív Bizottság utasítja a VGN Kft. vezetőjét  arra, hogy plakátokon és a Piaci Hírmondón keresztül tájékoztassa a lakosságot. Ezúton is kérjük a piac látogatóit, hogy váráslásaikat a lehető legrövidebb időtartamra korlátozzák. A piacon ne csoportosuljanak, és tartsák egymástól a két méter távolságot.

 

Temetés

A bizottság javasolja a hozzátartozóknak, hogy lehetőség szerint helyezzék előtérbe a hamvasztásos temetést, és a kegyeleti szertartásnak az időpontját halasszák a veszélyhelyzet elmúltát követő időpontra. Amennyiben mégis a hagyományos szertartást választják, azt a legszűkebb családi körben tegyék meg. A részletekről a temetkezési vállalatnál tájékozódhatnak.

 

Segítségnyújtás az időseknek

A bizottság döntött arról, hogy a 70. életévüket betöltött személyek esetében készüljön adatbázis annak érdekében, hogy felmérjük a veszélyhelyzet alatt ellátásuk biztosított-e, és igénylik-e az önkormányzat segítségét.

 

* * * * *

Egyeztettünk a kisújszállási egészségügyi alapellátást nyújtó szolgáltatókkal

 

Tisztelt Betegek!

Egyeztettünk a kisújszállási egészségügyi alapellátást nyújtó szolgáltatókkal. Az egyeztetés alapján az egészségügyi alapellátás működőképességének megőrzése érdekében az alábbi intézkedés bevezetéséről döntöttek a szolgáltatók:

 

Háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátás

 

 Kérjük, hogy előzetes bejelentkezéssel, időpontra érkezzenek a rendelőbe.

A www.kisujszallas.hu honlapon közzétett rendelői telefonszámon, vagy e-mailben tudnak időpontot egyeztetni rendelési időben.

A rendelő épületébe a bejutás korlátozott lesz, rendelőnként 3-4 fő tartózkodhat egyszerre az épületben. A váróban kérjük, hogy legalább 2 méterre üljenek egymástól.

Az állandóan szedett gyógyszerek felírása is telefonon egyeztetés során lehetséges. A felírt gyógyszer elektronikus vényen lesz kiadva, amely gyógyszertárban kiváltható.

A szakorvosi javaslatok az elrendelt veszélyhelyzet megszűnését követő 90 napig érvényben maradnak.

A vezetői engedélyek (jogosítványok) az elrendelt veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényben maradnak.

A beutalók, leletek, laboreredmények megbeszélése egyéni elbírálás alapján telefonon lehetséges.

 

Védőnői ellátás

 

Tanácsadás, oltás kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján lehetséges. A rendelő holnapon közzétett telefonszámán tud bejelentkezni.

A rendelő épületbe bejutás korlátozott lesz, 3-4 fő tartózkodhat egyszerre az épületben. A váróban kérjük, hogy legalább 2 méterre üljenek egymástól.

A gondozotti látogatás csak az újszülöttek és a rászorult családoknál történik.

Várandósok csak indokolt esetben, előzetes időpont egyeztetés alapján jöjjenek.

beteg (lázas, náthás, orra folyik, köhög) gyermeknek, illetve beteg szülőnek szigorúan TILOS a védőnői tanácsadóba belépni. Amennyiben a tanácsadóban betegen tartózkodik valaki, kérjük figyelmeztessék egymást, illetve szóljanak a védőnőknek.

Amennyiben köhög és rendelkezésére áll szájmaszk, kérjük használja.

Egy gyermekkel csak egy kísérő jöhet a tanácsadóba. A tanácsadóba lépéskor kézfertőtlenítő használata javasolt - ön és mások védelme érdekében.

 

Nagy Imre u. 6/a szám alatt működő szakrendelések

 

 Kérjük, hogy előzetes bejelentkezéssel, időpontra érkezzenek a rendelőbe. A váróban kérjük, hogy legalább 2 méterre üljenek egymástól.

Türelmüket, együttműködésüket kérjük.

 

Háziorvosok, házi gyermekorvos elérhetőségei:

Dr. Gyergyói László
medfam2000@gmail.com
06-59/520-754/3-as mellék

 

Dr. Kórizs Tamás
drkorizsbt@gmail.com
06-59/520-754/4-es mellék

 

Dr. Kovács Géza
smithcarekftlabor@gmail.com
06-59/323-620

 

Dr. Bozó Erzsébet
drberendelo@gmail.com
06-59/887-717

 

Dr. Rab Zsuzsanna
drrabzs@gmail.com
06-59/321-035

 

Dr. Dékány László
erikarecept@gmail.com
06-59/323-969

 

Dr. Búzás Csaba
haziorvos.kisujszallas@gmail.com

Időpont egyeztetés:
a körzeti ápolónál: 06-20/221-2277
rendelési időben telefonon: 06-59/887-211

 

Fogorvosi ellátás

Tisztelt Lakosság!

Miniszteri rendelet alapján 2020. március 16-ától fogorvosi ellátás keretében a fogászatok kizárólag a sürgősségi eseteket tudják fogadni előzetes bejelentkezés alapján.

 

Sürgősségi ellátás különösen a következő:

 • a fogak friss baleseti sérüléseinek elsődleges ellátása (visszahelyezés, sínezés, gyógyszeres kötés, foghúzás),
 • a fogból kiinduló gyulladások ellátása (fog üregének megnyitása, foghúzás),
 • a fogmeder gyulladás, bölcsességfog körüli gyulladt lágyrész-szövetek konzervatív kezelése,
 • a szájüregen belüli tályog megnyitása,
 • a nyelést vagy/és légzést akadályozó idegentest eltávolítása,
 • a szájnyálkahártya és az ajak akut gyulladásos megbetegedéseinek gyógyszeres ellátása,
 • állkapocs-ficam visszahelyezése,
 • a frissen tört állcsont nyugalomba helyezése.
 • a háromosztatú ideg által kiváltott roham helyi érzéstelenítéssel történő csillapítása, valamint
 • bármilyen eredetű szájüregi vagy szájüreg környéki vérzés csillapítása (tampon, fedőkötés, véralvadást fokozó gyógyszerek helyi alkalmazása, varrat).

 

Az alábbi elérhetőségeken és időszakokban van lehetőség előzetes bejelentkezésre:

DR. MALATINSZKY ANDRÁS
Tel.: 06-59/321-226

A telefonszám a következő időpontokban hívható (sürgősségi ellátási idő):
Hétfő, péntek 11.00 - 14.00
Kedd, szerda, csütörtök 8.00 - 11.00

 

DR. PAPP LÁSZLÓ
Tel.: 06-59/322-202


A telefonszám a következő időpontokban hívható (sürgősségi ellátási idő):
Hétfő, péntek 8.00 - 11.00
Kedd, szerda, csütörtök 14.00 - 17.00

 

Péntekenként a sürgősségi fogorvosi ellátás váltott műszakban elérhető.

 

DR. PETKOVICS MÁRIA
A rendelés visszavonásig szünetel.

 

Központi orvosi ügyelet

Figyelem! Amennyiben az alábbi tünetek közül csak egy tünettel rendelkezik, kérjük a központi orvosi ügyeletet telefonon keresse a 06-59/887-719 telefonszámon.

Személyes megjelenést kizáró tünetek:
- köhögés,
- láz,
- rossz közérzet és izomfájdalom,
- nehéz légzés.

A fenti tünetekkel személyesen megjelenő betegek veszélyeztetnék a többi beteget, ezért az ügyelet épületébe e tünetekkel rendelkező személyeket nem engedik be.


Az együttműködésüket köszönjük!

A központi orvosi ügyeleti ellátás folyamatosságának biztosításáért a szolgáltató és az önkormányzat mindent megtesz. Az orvosok továbbra is a kötelező szakmai iránymutatások alapján végzik tevékenységüket.

 

* * * * *

 

A Helyi Operatív Bizottság közleménye

2020. március 15-én 10 órakor az új koronavírussal kapcsolatban felmerült aktuális kérdések megbeszélésére került sok a kisújszállási Városháza Gaál Kálmán termében. A széles körű egyeztetésen részt vettek városunk vezetői: a Képviselő-testület alpolgármesterei, bizottsági elnökei, városunk jegyzője és aljegyzője, a Polgármesteri Hivatal osztályvezetői, az önkormányzat kft.-inek ügyvezetői, intézményvezetők, az iskola- és óvodafenntartók képviselői, a Városi Bölcsőde vezetője, a helyi Rendőrőrs és a helyi Tűzoltóság parancsnokai, a helyi Polgárőrség vezetője.

A helyi rendőrség, a polgárőrség és a tűzoltóság tájékoztatták a jelenlévőket, központilag meghatározott feladataik ellátása során szorosan együttműködnek az önkormányzattal és intézményeivel.

Az intézkedések visszavonásig érvényesek.

Az  intézkedéseket külön bejegyzésekben fogjuk közzé tenni, melyek az Önök és hozzátartozóik, valamint intézményeink dolgozóinak biztonsága érdekében kerülnek bevezetésre, melyekhez szíves megértésüket és együttműködésüket kérjük. Kérjük, figyeljék híradásainkat, a legaktuálisabb kérdésekről igyekszünk Önöket tájékoztatni.  Sajnos, városunkban is szárnyra keltek rémhírek, szeretnénk ezeket is eloszlatni ezen a helyen. Polgármester úr kérte, hogy az idősekre, mint különösen veszélyeztetett korosztályra minden szerv fokozott figyelmet fordítson.

 

Oktatási és nevelési intézményekkel kapcsolatos döntések

Az iskolafenntartók és az intézményvezetők tájékoztatást adtak arról, hogyan oldják meg a digitális munkarend szerinti oktatást. Kitértek az étkeztetés igény szerinti megoldására is. A kollégiumi ellátás szünetel. A Kádas György EGYMI Iskola esetében nem javasolják, hogy vidéki gyermekeket fogadjanak.  További információkat az intézmények honlapjain találnak:

https://moricz.arrabonus.hu/
http://kossuth-lajos.baptistaoktatas.hu/

Az óvodai és bölcsődei ellátást ügyeleti rendszerben, kislétszámú csoportokban biztosítják indokolt esetekben. Kérjük, amennyiben meg tudják oldani az otthoni felügyeletet, tartsák otthon gyermeküket. A gyermekétkeztetés továbbra is biztosított,  elviteles formában.

 

Idősek védelmében

Az idősek védelmében a következő intézkedések születtek. A Szociális Alapszolgáltatási Központ részéről hangsúlyozták a látogatási tilalmat, elmondták, hogy mindenhol biztosították a szükséges fertőtlenítő szereket, új lakót nem vesznek fel, az étkezést kis csoportokban biztosítják. Az idősek nappali ellátójában keddtől a helyben étkezés szünetel, az ételt kiszállítják.

Kérjük, ha tudomásuk van olyan idős személyekről, akiknek az ellátása akadályokba ütközik, erről értesítsék az önkormányzatot.

 

A Vigadó működéséről

A Művelődési Központ és Könyvtár, illetve a Vigadó számos programját lemondta, a működés szünetel, sem a bowlingpálya, sem a mozi nem üzemel. A könyvtár bezár, a kölcsönzési időtartam automatikusan meghosszabbodik. Az intézmény munkatársai ez idő alatt háttérmunkát végeznek. A Vigadó Cukrászdájában elvitelre vásárolhatnak. További információkat az alábbi elérhetőségeken találnak:

https://vigadokisuj.hu/
https://www.facebook.com/vigadokisuj

 

A Kumánia működéséről

A Kumániával kapcsolatban az cégvezető tájékoztatása szerint a népegészségügyi hatóságtól és a fürdők nyitvatartására vonatkozóan semmilyen korlátozás nincs.  A fertőtlenítő szintet megemelték. A Turisztikai Ügynökség munkacsoportja várhatóan szerdán konkrét döntéseket hoz, ezt követően születhet fenntartói döntés a további működést illetően. További információkat az alábbi elérhetőségeken találnak:

http://www.kumania.hu/index.php
https://www.facebook.com/KumaniaGyogyfurdo

 

A VGN Kft. működéséről

Az ügyfelekkel telefonon és elektronikus úton tartanak kapcsolatot. A munkavégzés normál menetrend szerint működik. A játszóterek üzemeltetése folyamatos, közterületi fertőtlenítést fognak végezni a megelőzés érdekében. A köztéri WC a továbbiakban is működik. A folyamatos fertőtlenítésről az eddigieknek megfelelően gondoskodnak. A temetkezési szolgáltatások szigorú előírásait betartják, külön intézkedés erre vonatkozóan jelenleg nem szükséges. A piac továbbra is működik, a szükséges megelőző intézkedéseket bevezetik. A Kft. a feladatait zavartalanul ellátja.

 

A Kisújszállási Polgármesteri Hivatal ügyintézéséről

Kisújszállási Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás személyesen csak sürgős, halaszthatatlan ügyben történik. Kérjük, hogy ügyeiket elektronikusan, vagy telefonon intézzék a már ismert elérhetőségeken. Amennyiben személyesen keresik föl a Hivatalt, kérjük, a portaszolgálat munkatársánál jelentkezzenek be, és ő értesíti az illetékes ügyintézőt. A polgármester és az alpolgármesterek személyes fogadóórája következő intézkedésig szünetel, addig is telefonon és elektronikus úton is elérhetők. Az esküvők, névadók és egyéb csoportos rendezvények hivatali helyiségben történő lebonyolítása csak az Operatív Törzs által javasolt létszámkorlát figyelembevételével történhet (az elkövetkezendő időszakban érintettekkel személyesen egyeztetünk a lebonyolítással kapcsolatban).

 

 

* * * * *

Veszélyhelyzetet rendelt el a kormány a koronavírus miatt

 

Ezek az életbe lépő rendelkezések befolyásolják a mindennapjainkat. A következőkre hívjuk fel a figyelmüket.

 

A szabályozás lényegi elemei a következők:

 • a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények betiltása
 • beutazási tilalom Olaszországból, Kínából, Iránból és Dél-Koreából
 • intézménylátogatási tilalom az egyetemeken
 • az osztálykirándulások betiltása, a kéthetes külföldi nyelvtanulási program halasztása egy évvel
 • a lejáró okiratokat nem szükséges megújítani a vészhelyzet lejártáig

 

Kisújszálláson tudomásunk szerint egyetlen koronavírusos megbetegedés sincs. Ettől függetlenül kötelességünk minden olyan szabályt betartani, amelyeket a kormány hozott. Határozatlan időre a városi rendezvények elmaradnak.

 

Kérjük vigyázzanak magukra, család tagjaikra és fegyelmezetten tartsák be a kormány rendelkezéseit.

 

Hivatalos és naprakész információkat találnak a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről az alábbi honlapokon.

A honlapok elérhetősége:
https://www.kormany.hu
https://koronavirus.gov.hu

SM@PPRA fel!

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Cím: Kisújszállás Önkormányzat
Telefon: +36 87 446 250
Telefax: +36 87 799 102
E-mail: info@smapp.hu

Ügyfélfogadás rendje:
Hétfő: 8-12 és 13-15 óra
Szerda: 8-12 és 13-15 óra
Péntek: 8-12 óra

Kisújszállás Önkormányzat