Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

A II. háziorvosi körzetben a feladatellátást Kisújszállás Város Önkormányzata és a MEDFAM 2000 Orvosi Szolgáltató Kft. közötti szerződés alapján Dr. Gyergyói László látta el. Betegsége alatt helyettesítéséről Dr. Kórizs Tamás és Dr. Barta Diána gondoskodott.
 
Miután Dr. Gyergyói László 2022. november 21-én elhunyt, a MEDFAM 2000 Kft. ideiglenesen 2023. január 15-ig továbbra is biztosította a helyettesítést a körzetben.
 
2023. január 16-tól azonban a Kft. orvosszakmai közreműködő nélkül maradt, ezért az alapellátás feladata Kisújszállás Város Önkormányzatára hárult. Önkormányzatunk haladéktalanul kezdeményezte a Karcagi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályánál a működési engedély kiadását. A működési engedély megszerzésének folyamata alatt egy napon, 2023. január 10-én nem tudták az orvosi ellátást igénybe venni a II. körzethez tartozó betegek. Sürgős esetben azonban rendelési időben bármelyik másik háziorvoshoz fordulhattak ezen a napon is.
 
Kisújszállás Város Önkormányzata 2023. január 16-tól működési engedélyt kapott és az orvosi feladatokat helyettesítéssel oldja meg. A körzethez tartozó betegek a megszokott orvosaikkal, Dr. Barta Diánával és Dr. Kórizs Tamással találkozhatnak változatlan rendelési időben.
 
Az ellátás a körzetben jelenleg is folyamatos. Az ezzel ellentétes információ valótlan.
 
Kérem, a körzettel kapcsolatos tényekről, információkról hiteles forrásból tájékozódjanak a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal elérhetőségein.
Dr. Szél András aljegyző
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021