Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Kisújszállás Város Önkormányzatának beruházásában és az Agriapipe Csőtisztító, Építő és Szolgáltató Kft. kivitelezésében hamarosan megkezdődik a Rákóczi utca Deák Ferenc és Nyár utcák közötti szakaszán lévő szennyvízcsatorna béleléssel történő rekonstrukciója. A munkaterület átadására 2024. április 9-én kerül sor. A szennyvízvezeték felújítása április 10-től (szerdától) előreláthatólag 1-1,5 hétig tart.

Az alkalmazott technológia nem jár a burkolat és a szennyvízvezeték bontásával, földmunkával, de a munkálatok idején a Deák Ferenc utca és Rákóczi utca kereszteződésében, a Rákóczi utca Városháza Park felőli oldalában és a Rákóczi utca Nyár utca kereszteződésében forgalmirend változásra kell számítani. Kérjük, az ideiglenesen kihelyezésre kerülő KRESZ táblákra és az új forgalmi rendre fokozottan figyeljenek.

A kivitelezés időszakában a TRV Zrt. a Deák Ferenc utca Lottózó – kínai üzlet előtti szakaszán a szélső sávban szippantóautókkal végzi majd a csatorna szennyvízmentesítését, ami útszűkülettel, zaj- és szaghatással jár.

Szíves türelmüket és megértésüket ezúton köszönjük!

Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021