Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

 

Tisztelt Lakosok!
A mai nappal az NHSZ Tisza Nonprofit Kft. megkezdte a sárga és zöld hulladékgyűjtő edényzetek kiosztását a Hulladékudvarban (Kossuth Lajos utca 74.).
Ezen a héten pénteken és szombaton tudják átvenni a kukákat a reggel 8 óra és 13 óra közötti időszakban, első körben kizárólag saját jogon, a saját maga nevében eljáró és a negyedévente legalább egy vegyes kommunális hulladékos kukát üríttető ügyfelek.
Az átvételhez az alábbi okmányokat, dokumentumokat legyenek kedves magukkal hozni: személyi igazolvány és lakcímkártya, egy 2022. évi, a lakcímkártya szerinti címre szóló hulladékszállításról szóló számla (elektronikus számla esetén elég felmutatni telefonon), amely legalább egy ürítést tartalmaz (a számlán szereplő összeg nagyobb, mint 2.115.- Ft). A fenti dokumentumok hiányában a kukákat nem lehet átvenni.
A minél gyorsabb és zökkenőmentesebb átadás érdekében kérjük, hogy az edények átvételéhez a fentiekben leírtakat hozzák magukkal. Megértésüket és segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük!
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021