Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

2024. évi kéményseprő-ipari társasházi sormunka terv

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint Kéményseprő-ipari Szerv elkészítette a kéményseprőipari sormunka 2024. évi ütemterveit vármegyei bontásban. Kisújszálláson a társasházi kéményseprő-ipari sormunka elvégzésére 2024. május 2. – július 30. között kerül sor.

A sormunka ütemterv összeállítására a kéményseprőipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvényben, valamint a kéményseprőipari tevékenység ellátásának szakmai szabályairól szóló 21/2016. (VI.9.) BM rendeletben meghatározott közfeladat elvégzése érdekében került sor.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei társasházi sormunka elvégzésének tervezett ideje megtekinthető a kapcsolódó dokumentumban: Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei ellátási terület 2024. évi sormunka terv

A sormunka ütemtervvel és a tevékenység ellátásával kapcsolatos további információ a szervezet lakossági honlapján elérhető: www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu

Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021