Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján hívta fel a figyelmet arra, hogy a népszámláláskor miként lehet elkerülni az internetes csalókat.
Aki az online kitöltést választja, a https://belepes.nepszamlalas2022.hu/ zárt rendszerben, a háztartás címére levélben kézbesített egyedi „belépési kód” segítségével tud adatokat szolgáltatni.
Az oldalra belépéskor győződjön meg róla, hogy a weboldal biztonságos, az URL előtt szerepel a https:// kitétel vagy egy zöld lakat, mellette a „Biztonságos kifejezés”.
Legyen gyanús, ha csak személyes adataira, anyagi helyzetére, bankszámlája adataira kérdeznek rá, ha néhány adat kitöltése után véget ér az adatszolgáltatás. A hivatalos kérdőívek online kitöltése ugyanis legalább 30 percig tart. Ebben az esetben ne mentse el a megadott információkat, ne küldje azokat sehová.
Aki úgy látja, hogy minden óvintézkedése ellenére becsapták, megkárosították, tegyen feljelentést a lakhely szerinti illetékes rendőrkapitányságon, személyesen bármely rendőri szervnél vagy telefonon, a 112-es segélyhívószámon.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021