Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Októberben kezdődik a népszámlálás. Fontos, hogy mindannyian részt vegyünk benne, ez a népszámlálásról szóló 2018. évi CI. törvény szerint kötelességünk is. A KSH minden magyarországi lakcímre postai felkérő levelet küld szeptember utolsó napjaiban. A népszámlálás nem a bejelentettség szerinti, hanem a tényleges élethelyzetet méri fel. Az, hogy kik élnek az adott lakcímen, a kitöltött kérdőívekből derül majd ki, előzetesen nem ismert, ezért a felkérő levél nem névre szól, csak a lakás címe (házszámig) szerepel a címzésben.
A felkérő levélben a népszámlálásról szóló hasznos információk mellett egy 12 jegyű belépési kód is található, ennek segítségével tudja minden háztartás önállóan, egy erre a célra létrehozott online felületen kitölteni a kérdőívet október 1. és 16. között.
Azokat a háztartásokat, amelyek október 16-ig nem töltik ki interneten a kérdőívet, számlálóbiztosok keresik fel október 17. és november 20. között.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021