Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Amikor egy nagy kupac szemét látványa tárul elénk, a legtöbben felháborodva, undorral rázzák meg a fejüket! A sokszor áldatlan állapotokat azonban meg lehet előzni! Mint mindennek, a hulladék elhelyezésének is megvannak a szabályai, vagyis, hogy mit, hová és ki helyezhet el az adott gyűjtőedényben.
 
Ezúton is felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a Szabadság téri lakótelepen található szelektív hulladékgyűjtő sziget kizárólag a Szabadság téri lakótelep lakói számára vannak kihelyezve, oda csak az ott lakók dobhatják ki a szelektíven gyűjtött hulladékot (műanyagot, papírt, üveget, fémet), tekintettel arra, hogy a város többi részén, a családi házas övezetekben házhoz menő szelektív hulladékszállítás történik.
 
Felhívjuk továbbá arra is a figyelmet, hogy a területet térfigyelő kamera ellenőrzi! A nem a szabályoknak megfelelő, illegális hulladékkihelyezés eljárást von maga után! Kérjük, fokozottan figyeljünk környezetünk tisztaságára, tartsuk be a hulladék elhelyezésével kapcsolatos szabályokat!
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021