Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Az önkormányzat a város szociális és egészségügyi ellátásában, karitatív tevékenységekben, az elesett és kiszolgáltatott helyzetben lévők megsegítésében kiválóan, példamutató emberséggel dolgozó, munkálkodó személyek és közösségek elismerésére, a tevékenységük iránti tiszteletadás szándékától ösztönözve, egyben a város kiváló orvosának, a díj alapításakor 110 éve született dr. Petkovich Tamásnak emléket állítva, Dr. Petkovich Tamás Szociális és Egészségügyi Díj elnevezésű díjat alapított.

A kitüntető díjból évente egy adományozható, átadására ünnepélyes keretek között a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen kerül sor. Az elismerésre bárki javaslatot tehet. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy, közösség főbb adatait és az elismerés alapjául szolgáló tevékenység részletes ismertetését.

A javaslatokat legkésőbb 2022. augusztus 31-ig kell eljuttatni Kisújszállás város polgármesterének címezve a Kisújszállási Polgármesteri Hivatalba (formanyomtatvány a városi honlapról tölthető le, valamint a Városháza portáján kérhető.)

Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021