Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Öröm számunkra, hogy az újévben is számot adhatunk nyertes önkormányzati pályázatainkról. A 2022-ben beadott TOP_Plusz pályázataink közül kettő már pozitív elbírálásban részesült. Támogatást nyertünk az Élhető települések pályázati konstrukción belül a város észak-keleti részén található „Csegei-gödör” komplex fejlesztésére, amely keretében pihenő- és szabadidő parkot alakítunk ki, ahol minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelő szórakozást.
A pályázatnak még két célterülete van, a Vásár utcán 26 db új parkoló építését tervezzük, valamint létrehoznánk egy zöld folyosót az Erzsébet királyné liget és a Nyár utca között. A zöldfolyosó kialakítása során a Rákóczi utca keleti oldalán megújul a járdaburkolat, valamint az út és a járda közötti zöldfelület is. A pályázat megvalósítására 450 millió Ft támogatást nyertünk. Jelenleg a pályázat előkészítése zajlik, a megvalósításra a sikeres közbeszerzési eljárás lefolytatását követően idén kerül sor.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021