Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Hazánkban az 1990-es évek eleje óta szervezik meg a Kulturális Örökség Napjait, a műemlékek és történeti épületek ünnepét. A kétnapos programsorozat központi témája idén a „Velünk élő örökségünk”, felhívva a figyelmet arra, hogy műemlékeink és történeti épületeink a mindennapjaink részei, meghatározzák identitásunkat, bepillantást engednek elődeink gondolkodás- és életmódjába.
 
Az országos eseményhez kapcsolódva szeptember 16-án megnyitjuk a Városház-palota kapuit a látogatóknak. Az érdeklődők hozzáértő szakmai vezetés, dr. Ducza Lajos helytörténész és dr. Kovács Tibor egyetemi docens kíséretében járhatják körbe a Városháza épületét a következő időpontokban: 10.00, 10.30, 15.00 és 15.30 óra.
 
Az épületlátogatásra szeretettel várjuk az érdeklődőket, ismerjék meg jobban épített örökségünket, mert szeretni és védeni azt tudjuk, amit ismerünk is!
 
Mindezek mellett ezen a napon még megtekinthető lesz utoljára Józsa János és Józsa Poppea festőművészek kiállítása 10.00-11.00, valamint 15.00-16.00 között a Városháza Dísztermében.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021