Kumánia

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő
és Hotel Kumánia*** superior

 

KUMÁNIA GYÓGY- ÉS STRANDFÜRDŐ

A Kumánia szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A létesítmény 2012-ben nyitotta meg kapuit. A fürdő mellett szálloda, ifjúsági szálláshely, kemping és gyógyászat is működik, így vendégeiknek komplett szolgáltatást nyújtanak - a kikapcsolódás után megpihenhetnek igényeinek megfelelő, jól felszerelt szálláshelyeik valamelyikében. 
 


A fürdő medencéit Kisújszállás olyan, kun nyelvi eredetű határrészei után nevezték el, amelyek valaha és/vagy napjainkban is víz mellett fekszenek. A gyerekeket kül- és beltéri gyerekmedencékkel, csúszdákkal és vízi játékokkal várják – míg szüleik a szaunában, a a gyógyvizes medencékben vagy a pezsgőmedencében kapcsolódhatnak ki.
 

 


A fürdőzés mellett egész évben számos programot kínál a fürdő vendégeinek: szaunaprogramokkal, gasztronómiai és hagyományőrző rendezvényekkel, valamint gyermekfoglalkozásokkal várják az érdeklődőket. A strand területén lévő sportpályákon pedig strandröplabdára, lábteniszre, strandfocira (szabványos strandfocipályával), tollaslabdázásra vagy sakkra egyaránt lehetőség nyílik – a csónakázó tavon pedig csónakázásra, valamint vízibiciklizésre is.

 

 

Nyitvatartás: minden nap: 08:00 - 20:00

https://kumania.hu/kumania-gyogy-es-strandfurdo

 

 

HOTEL KUMÁNIA***SUPERIOR

A Hotel Kumánia***superior 2011-2012 között épült a Nagykunság szívében, Kisújszálláson. Az akadálymentesített szálloda kényelmes, jól felszerelt szobákkal várja látogatóit. A hotel közvetlen összeköttetésben áll a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel, így a szállóvendégek a legteljesebb kényelemben, akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak egy kis felfrissülésre vagy gyógykezelésre.

A wellness iránt érdeklődők élvezhetik a fürdő szaunavilágát, 5 beltéri és 3 kültéri medencét, valamint különleges masszázsaikat egyaránt. A fürdőben működő gyógyászati részlegen pedig igény szerinti, fizioterápiás és fürdőgyógyászati kezelések érhetőek el.

A Kumániába érkezőket egész évben színes programokkal várják! A gasztronómia szerelmeseinek a szálloda étterme helyi specialitásokkal, kunsági és magyaros ételekkel is készül. A szállodában többféle fizetési mód közül választhatnak: készpénz, bank- vagy SZÉP-kártya.

https://kumania.hu/kumania-hotel

 

 

KUMÁNIA KEMPING ÉS IFJÚSÁGI SZÁLLÁSHELY

Erdélyi ácsok közreműködésével készült el 2010-ben a Kisújszállási Ifjúsági Szálláshely a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában, a csónakázótó partján. A vendégek 5 tóra nyúló faház, lakókocsi-állások és sátorhelyek közül választhatnak. A faházak 2 szobával, közös előtérrel, fürdőszobával és felszerelt konyhával rendelkeznek. Téliesített mivoltuk miatt pedig egész évben várják a vendégeket. A szobákban 2-2 ágy van, a férőhelyek pedig további 1-2 pótággyal bővíthetőek. A kempingben biztosított a víz- és az áramellátás; lakókocsi-állásokkal és sátorhelyekkel felszereltek. A kemping főépületében főzési, mosogatási és mosdási lehetőséget is biztosított.

A Kumánia Kemping és Ifjúsági Szálláshely ideális lehet családoknak, baráti társaságoknak vagy akár iskolai osztályoknak, csoportoknak is. A kemping aulája szabadtéri főzésre is kiválóan alkalmas.

https://kumania.hu/kumania-kemping


 

Kumánia... többet rejt, mint gondolná!

 

Elérhetőségek:
5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
+36 59 887 711
E-mail: kumania@kumania.hu
www.kumania.hu

 

SM@PPRA fel!

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Cím: Kisújszállás Önkormányzat
Telefon: +36 87 446 250
Telefax: +36 87 799 102
E-mail: info@smapp.hu

Ügyfélfogadás rendje:
Hétfő: 8-12 és 13-15 óra
Szerda: 8-12 és 13-15 óra
Péntek: 8-12 óra

Kisújszállás Önkormányzat